Meistä

Sivuston taustalla on 2020 muodostettu voittoa tavoittelematon Miesten piiri verkosto (Facebookissa), joka edistää miesten vertaistoimintaa Suomessa. Verkosto on syntynyt Tunnetaitoja kaikille ry yhdistyksen aktiivien toimesta.

Miesten piirin toiminta käynnistyi syyskuussa 2020 pilottihankkeella. Järjestämme keväällä 2021 Suomen laajuisen kick-off hankkeen, jossa käynnistetään maksutonta ja luottamuksellista vertaistoimintaa miehille keskustelupiirien muodossa. Tavoitteenamme on saada vertaistoiminnasta pysyvää ja olla edistämässä uutta miesasioiden jakamisen kulttuuria. Olemme miesten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla. Miesten piiri hanke on yritys tuottaa vertaistoimintaa suoraan mieheltä toiselle ja kasvattaa uuden ajan miesten yhteisöä. Ihan jokainen meistä tarvitsee muutaman ystävän ja luotettavan vertaismiesten porukan!

Olemme pikkuinen matalan kynnyksen verkosto, joka järjestää miesten piirejä ja koordinoi miesten piiri toimintaa valtakunnallisesti. Kutsumme mukaan kaikki miehet, jotka ovat tästä toiminnasta kiinnostuneita. Haluamme esityisesti mukaan miehiä, jotka voisivat olla ohjaamassa miesten piirejä vertaisohjaajina ympäri Suomen. Me varustamme ja tarjoamme koulutuksen ja niksit, joiden kautta kenestä tahansa voi tulla piirien vertaisohjaaja (piirejä voi ohjata vaikka omille kavereilleen). Haluamme myös tuoda yhteen suomalaisia miesasian toimijoita. Voit tulla mukaan toimintaan jos missiomme puhuttelee. Voit aivan hyvin vain liittyä postituslistalle saadaksesi päivityksiä miesten piiri toiminnasta. Verkoston jäseneksi voi liittyä kuka tahansa miesten vertaistoiminnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunut (myös naiset ovat tervetulleita verkostoon). Jäsenyys on maksuton, eikä sido toimintaan.

Liity sähköpostilistalle tai jäseneksi tällä lomakkeella. Tykkää meistä Facebookissa.

Hankkeen koordinaattori on Oskari Niitamo: info@miestenpiiri.fi, 040-548 6953

Ota yhteyttä

info@kasvavamies.fi

tai soita

040-5486953